Welkom op het digitale samenwerkingsplatform van WijkLink. Dit is een besloten platform.

WijkLink is in 2015 opgericht als leernetwerk in de sector zorg en welzijn in Oost Nederland. WijkLink bestaat uit een digitaal platform (dat je nu bezoekt) en themadagen waar we kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen.

Over het WijkLink Platform

Vanaf de zomer van 2022 richt het platform zich voornamelijk op onderwijsactiviteiten van de Academie voor Gezondheidszorg van Hogeschool Saxion. Het platform van WijkLink is nog wel toegankelijk voor professionals. Inhoudelijke themagroepen zoals Verward Gedrag, Intimiteit en Seksualiteit in de Ouderenzorg en de Toolbox Ontwikkelen en Professionaliseren blijven via het platform beschikbaar. Ben je professional, docent, student of op een andere manier betrokken in de sector zorg en welzijn? Maak dan een profiel aan en neem een kijkje. Lidmaatschap is gratis.

Over de WijkLink Themadagen

De themadagen van WijkLink worden georganiseerd vanuit het lectoraat van Saxion. Informatie over nieuwe themadagen wordt gedeeld in de WijkLink nieuwsbrief (die je krijgt als WijkLink deelnemer), Facebook en LinkedIn.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar WijkLink.